Birjo Must • 9. juuli 2011 kell 15:17

Saksa auto juhataja: sularahas kohalikud ei osta

Kohalikud inimesed autosid sularaha eest ei osta, kui siis vaid kõige odavamaid autosid, rääkis Saksa auto juhataja Aare Steinberg.

„Sularahas müük on meil suhteliselt nulli lähedane,“ kinnitas Steinberg.

Kuni 1. juulini käisid Steinbergi sõnul valgevenelased sularaha eest ostamas, kuid kohalik inimene ikka äärmiselt harva.

„Ütleme nüüd niimoodi, et need autod, mis sularaha eest ostetakse on nö kallima teleka ostmine ehk kõige odavamast otsast,“ rääkis Steinberg lisades, et tema ei tea, et keegi kohalik inimene oleks ostnud sularaha eest kallimat sorti autot.

Steinbergi kinnitusel teevad soomlased alati ülekande ning see on stabiilne. Valgevenelased ostsid kuni 1. juulini sularahas, kuna neil pole demokraatlik riik. „Nende ainus võimalus raha riigist välja saada oligi sularahas. Eelmise kuu lõpust alates pole näinud ühtegi valgevenelast, muidu olid siin iga päev,“ sõnas ta.

Hetkel kuum