Facebooki konkurent sööb Google'i kasumit

Fredy-Edwin Esse, California 14. juuli 2011, 11:00

Google'i pingutused võistelda Facebookiga sotsiaalvõrgustikeäris lähevad firmale maksma üle 200 miljoni dollari.

Bloombergi poolt küsitletud analüütikud prognoosivad keskmiselt 7,85 dollarilist kasumit aktsia kohta läinud kvartalis. Kasum oleks märksa kõrgem, kui firma poleks kulutanud uuele sotsiaalvõrgustikule Google+, mille avalikustas firma tegevjuht Larry Page läinud kuul, ütles BGC Partnersi analüütik Colin Gillis.

"Larry on siin, et kulutada," ütles Gillis, kes prognoosib, et Google kulutas ainuüksi  teises kvartalis 100 miljonit selle projekti peale. "On mitmeid suuri võimalusi, mida nad taga ajavad."

"Investorid mõtlevad praegu palju need investeeringud sisse toovad," ütles Macquarie Capitali analüütik Ben Schachter Bloombergile. "Nad kindlasti ei häbene raha kulutada ning minu arvates on see raha hästi kulutatud."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. July 2011, 16:31
Otsi:

Ava täpsem otsing