Sandor Liivele liisiti uus Audi

Kadrin Karner 04. august 2011, 17:01

Eesti Energia juhile Sandor Liivele liisis firma uue Audi A6 igakuise rendimaksega umbes 1000 eurot kuus. Eesti Energia pressiesindaja Marina Bachmanni sõnul on tegemist täisteenuse paketiga ehk hinna sisse kuulub ka kindlustus, tehnohooldus, rehvivahetus jms autoga seotud kulud.

Vana auto liisinguperiood sai läbi ning see sai liisingule tagastatud, kirjutas Delfi.ee.

Uue auto valik sai Bachmanni sõnul tehtud taas Audi A6 kasuks, kuna see on turvaline ja mugav ka pikematel sõitudel. Auto ei ole välja ostetud, vaid on võetud kasutusele rendilepingu alusel kolmeks aastaks.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    08. August 2011, 16:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing