Äriplaani konverentsil üle 500 osaleja

Elmar Ots 15. september 2011, 09:56

 21. septembril Nokia Kontserdimajas toimuvale majanduskonverentsile Äriplaan 2012 on registreerunud juba üle 520 osaleja.

Oma ootustest ja hirmudest tuleva aasta suhtes räägivad ettevõtjad  Hillar Teder, Fjodor Berman, Jaan Puusaag, Ülo Pärnits, Oleg Ossinovski, Alar Tamming, Raivo Kütt, Endel Siff, Jüri Mõis, Margus Reinsalu, Priit Alamäe, Rain Lõhmus jt. Oma hinnangu järgmisele aastale annavad arutlusringides pangajuhid Riho Unt ja Priit Perens ning analüütikud Annika Paabut ja Marje Josing. Majandusprognoosi esitab Eesti Panga vastne asepresident Madis Müller. Avakõnega esineb majandusminister Jürgen Ligi.

Äriplaani konverentsist on kujunenud 13 aasta jooksul Eesti kõige olulisem majandusfoorum. See on koht, kus Eesti juhid kokku saavad, et leida  ideid ja tuge järgmise aasta eelarve koostamiseks. Ühe tööpäeva jooksul saab tervikpildi Eesti majanduse erinevates sektorites toimuvast. Eelmisel aastal osales Äriplaanil samuti üle 500 inimese.

 Täna on viimane konverentsile registreerimise päev, täpsem info.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2011, 16:42

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing