Annuse tänane tunnistamine algas vaheajaga

Kadrin Karner 23. september 2011, 10:32

Hommik kohtusaalis, kus maadevahetuse asjas tunnistuse andmist pidi jätkama ehitusettevõtja Toomas Annus, algas tehnilistel põhjustel kümneminutilise vaheajaga.

Enne istungi algust oli suur seltskond kohtualuste ja nende kaitsjate näol rõõmsameelne, visates üksteist üle trumbates nalju. Tigedamaks läks olukord siis, kui üks fotograaf üritas kohtusaali siseneda. Siis tõusis kohtualuste ühisrinne ning üksteise võidu tehti piltnikule selgeks, et kohtusaalis ei ole tal mingit õigust fotokaameraga viibida. Pildistamise saalis oli keelanud kohtunik.

Kui Merko Ehituse suuromanik Toomas Annus tunnistajapinki astus, selgus peale mõne sõna ütlemist, et kohtusaali mikrofon, mis ühtlasi salvestab kõik tunnistused, ei tööta. Mõningase arutelu järel kuulutati välja kümneminutiline vaheaeg.

Loe otsereportaaži kohtusaalist tänase päeva jooksul!


Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    23. September 2011, 10:32
    Otsi:

    Ava täpsem otsing