• Jaga lugu:

  Annuse tänane tunnistamine algas vaheajaga

  Hommik kohtusaalis, kus maadevahetuse asjas tunnistuse andmist pidi jätkama ehitusettevõtja Toomas Annus, algas tehnilistel põhjustel kümneminutilise vaheajaga.

  Enne istungi algust oli suur seltskond kohtualuste ja nende kaitsjate näol rõõmsameelne, visates üksteist üle trumbates nalju. Tigedamaks läks olukord siis, kui üks fotograaf üritas kohtusaali siseneda. Siis tõusis kohtualuste ühisrinne ning üksteise võidu tehti piltnikule selgeks, et kohtusaalis ei ole tal mingit õigust fotokaameraga viibida. Pildistamise saalis oli keelanud kohtunik.
  Kui Merko Ehituse suuromanik Toomas Annus tunnistajapinki astus, selgus peale mõne sõna ütlemist, et kohtusaali mikrofon, mis ühtlasi salvestab kõik tunnistused, ei tööta. Mõningase arutelu järel kuulutati välja kümneminutiline vaheaeg.
  Loe otsereportaaži kohtusaalist tänase päeva jooksul!
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.