Raivo Sormunen • 26. oktoober 2011 kell 12:22

IDC: uus Nokia pole iPhone'i tapja

Telekomiturgu analüüsiva IDC hinnangul ei saa Nokia ja Microsofti koostööna sündinud värskest Lumia 800 mudelist äsja turule toodud iPhone 4Si hävitajat.

"Arvestades Nokia hiljutist pööret nutitelefonide turul, väljendab Lumia mudel endas selgelt vaevalist võitlust. Me ei arva, et Lumia 800 oleks iPhone'i või [Samsungi nutitelefoni] Galaxy tapja. Neil kahel frantsiisil on sees endiselt väga tugev hoog ning uues telefonis pole midagi uut, mis oleks piisavalt jõuline, et neid oma teel peatada," märkis IDC analüüsi direktor John Delaney.

Nokia ja Microsofti koostöös sündinud Lumia 800 mudelil on 3,7tolline AMOLED-displei, 1,4gigahertsine protsessor, 8 MP Carl Zeissi fotokaamera, 16 GB mälu ja aku mahtuvusega 1450MAh. Lumia 710 on eelneva veidi lahjem versioon.

Hetkel kuum