• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börsid annavad tõusu käest

  USA börside, mis avanesid täna üle 1% üleval pärast uudiseid, et Euroopa Keskpank ostab Hispaania ja Itaalia võlakirju ning et möödunud nädalal võttis ennast Ameerikas töötuna arvele vähem inimesi kui prognoositi, on praeguseks andnud enda edu käest. 

  Dow Jones: 11813    +32    +0,27%Nasdaq: 2602    -20    -0,75%S&P 500: 1228    -1    -0,11%
  Dow Jonesi suurimad tõusjad olid Cisco: 18,63 (+5,79%) ja Merck: 34,60 (+2,4%). S&P 500 sektoritest on kõige enam tõusnud tööstusettevõtete aktsiad ja tervishoid.  Volatiilsusindeks VIX, mida vaadatakse kui börside hirmumõõdikut langes alla 34.
  Kreekas valiti täna kriisikoalitsiooni juhiks endine Euroopa Keskpanga asepresident Lucas Papademos.
  Töötuabiraha taotlejate arv Ameerikas langes möödunud nädalal 10 000 inimese võrra 395 000-ni, mis on rohkem kui majandusteadlaste prognoositud 400 000. USA kaubavahetuse puudujääk kahanes septembris ootamatult 43,1 miljardi dollarini. Majandusteadlased ootasid puudujäägi laienemist 46 miljardi dollarini.
  Cisco aktsia rallis üle 5% kui tehnoloogiahiid teatas paremast kui oodatud 3. kvartali tulemustest ning tõstis enda müügiprognoosi. Kohl’si aktsia tõusis üle 2% kui poekett tõstis enda selle aasta kasumiprognoosi ning ütles, et ootab pühade ajal tugevat müüki.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Juhend, kuidas piiluda naabrimehe aktsiaportfelli
Tahaksid teada, kas naabrimees, vennapoeg või roheenergiat propageeriv poliitik ostsid Enefit Greeni? Kui suurt osa Merkost sa ikkagi omad? Kes on LHV suuruselt viies aktsionär? Kõigile neile küsimustele on võimalik leida vastused Nasdaq CSD aktsiaraamatutest, mis on kõigile kättesaadavad.
Tahaksid teada, kas naabrimees, vennapoeg või roheenergiat propageeriv poliitik ostsid Enefit Greeni? Kui suurt osa Merkost sa ikkagi omad? Kes on LHV suuruselt viies aktsionär? Kõigile neile küsimustele on võimalik leida vastused Nasdaq CSD aktsiaraamatutest, mis on kõigile kättesaadavad.
Bolti ja Pipedrive'i loojad investeerisid Eesti idusse, kes võistleb Amazoni ja Google'iga
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.
Ülikooli kliinikum paneb plaanilise ravi seisma Terviseameti kriitilise piirini on aega 3 nädalat
Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatus otsustas järgmisest nädalast katkestada plaanilise statsionaarse ravi, Lääne-Tallinna keskhaigla sulgeb uksed haigete külastajatele ja terviseameti prognoos näitab, et viimane kriitiline piir haiglates saavutatakse kolme nädala pärast.
Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatus otsustas järgmisest nädalast katkestada plaanilise statsionaarse ravi, Lääne-Tallinna keskhaigla sulgeb uksed haigete külastajatele ja terviseameti prognoos näitab, et viimane kriitiline piir haiglates saavutatakse kolme nädala pärast.