Kubits: Kilk peaks tegema oma brändi

Kaisa Gabral 16. november 2011, 14:35

Suhtekorraldushai Meelis Kubitsa sõnul on Eesti parim avalikkusega suhtlev ärimees Rein Kilk.

"Kui võtta etaloniks Richard Branson, siis on Eesti parim avalikkusega suhtlev ärimees Rein Kilk. Kilk peaks tegema miski selge jaebrändi ning keerama oma vitaalsuse rahaks," vastas Kubits Äripäeva Kuumal Toolil lugeja küsimusele, kes on Eestis avalikkusega kõige paremini suhtlev ettevõtja.

"Olari Taal on vist kunagi öelnud, et kui ettevõtjad maksnuks õigel ajal suhtekorraldajatele kolmandiku sellest, mida nad on advokaatidele viinud, siis tegelikkuses võinuks selle kaks kolmandikku endale jätta. Iga ettevõte peab mõtlema kommunikatsiooni peale, alustav seda enam," märkis Kubits intervjuus.

Loe täispikka intervjuud SIIT

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. November 2011, 14:36
Otsi:

Ava täpsem otsing