• Jaga lugu:

  Briti keskpanga liige: üks euroala riik võib lahkuda

  Bank of Englandi rahapoliitikat tegeva nõukogu liige David Miles ütles, et on risk, et üks euroala riik võib rahaliidust lahkuda, ning piirkonna kriis kasvatab Suurbritannia majanduse väljavaate ebakindlust.

  „Ma ei usu, et ma saan kindlalt öelda, et kõik praegused euroala maad jäävad sinna,“ ütles Miles ITV telesaates.
  „Suurbritannia tagasipöördumine normaalse majanduskasvu juurde on aeglane protsess, mis võib toimuda kahe aasta jooksul,“ ütles Miles. „Riske on külluses ja minu vaade võib osutuda liiga optimistlikuks, kuid ka liiga pessimistlikuks.“
  "Kes teab, kuidas asjad kujunevad,“ ütles Miles. „Päris raske on ette teada, kus me oleme nädala lõpus, rääkimata siis kolme või kuue kuu pärast.“
  Novembris säilitas üheksaliikmeline rahapoliitika komitee võlakirjade ostmise 275 miljardi naelase eesmärgi. Euroala võlakriisi riskide kasv on pannud mõnda rahakomitee liiget soovima suurendada programmi, mis võib aja jooksul muutuda põhjendatuks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.