Ave Lepik • 26. september 2012 kell 8:51

IRL tõrjub Toobali väiteid

IRL lükkab kategooriliselt ümber kõik Priit Toobali poolt täna Kesknädalas avaldatud väited, vahendab erakond oma pressiteates. 

IRLi peasekretär Priit Sibul kirjutab: "Ilmselt ei ole Eestis ühtegi kohalikku omavalitsust, kes ei oleks erinevate ELi rahastamisvõimaluste abil kohalikku elu edendanud. ELi toetusi makstakse Eestis välja objektiivsetel alustel, vastavalt projektile ning sõltumata omavalitsusjuhi erakondlikkust kuuluvusest. Konkreetsete projektide kohta on alati võimalik selgitusi küsida kohalikult omavalitsuselt ning toetusotsuste langetajatelt.

IRLi kuulub kokku 104 omavalitsusjuhti ning kindlasti on suurem osa neist taotlenud ja ka saanud erinevaid ELi toetusi. Seega saab parteileht Kesknädal jätkata oma “paljastusi“ ka järgnevates lehenumbrites.

Priit Toobalile ilmselt tuleb üllatusena, et poliitikute asemel jagavad ELi toetusrahasid seaduste ja väga täpsete reeglite alusel selleks ette nähtud asutused nagu EAS, PRIA ja KIK. Aga üldiselt on ju selge, et Priit Toobalil ei ole siirast muret ELi toetuste kasutamise pärast, vaid eesmärk on tähelepanu eemale juhtimine lõputult Keskerakonna liikmetega seotud kuriteokahtluste jadalt."

 

Hetkel kuum