Ave Lepik • 19. november 2012 kell 12:53

Parts: inimesed võtavad probleeme ajalehtedest

Majandus- ja kommunikatsiooni­minister Juhan Parts ei näe muret Eesti tuleviku pärast, pigem näitab rahva praegune rahulolematus tema hinnangul ühiskonna tervist.

Maalehele intervjuu andnud Parts tunnistas, et kui ta lehti ei loeks, ei tunneks ta, et midagi on õhus.

"Inimesed võtavad probleeme hommikul ajalehest. Kui minu või minu valitsemisala kohta midagi kirjutatakse, siis on see nagu saunas. Viskad kerise peale leili, käib tsuhh. Pärast rahuneb asi maha," rääkis Parts ja lisas, et avaliku kommunikatsiooni stiil on meil väga närviline. See hakkab tekitama inimestes rahuolematust.

"Demokraatia ei tähenda viieks minutiks enda kokku võtmist ja ülejäänud ajal lodevust. Ma olen 24 tundi selle mõtte juures, seda alates hetkest, kui selle otsuse aastal 2001 tegin. Ma ei taha olla oma sõnades õõnes, aga see on vastutus, tegelik mure," selgitas Parts väljaandele oma otsust poliitikasse minna ja jääda.

Hetkel kuum