• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jack Welch: tegutse ja löö variserid minema!

  “Tegutse!” oli Nordic Business Forumil esinenud legendaarse tippjuhi Jack Welchi nõuanne ettevõtjatele.

  “Osta uus ettevõte, tule uue tootega turule. Ootamine on patt,” teatas Welch, kes ise ostis General Eelectricu esimehena enda sõnul 200 firmat aastas. Welch lisas, et ei taha tundagi inimesi, kes väidavad, et ootamine lahendab asju.
  Samamoodi innustas Welch tegudele ka inimestega tegeledes – juhi tähtsaim ülesanne on meeskonna ehitamine, sest parima meeskonnaga firma tuleb võitjaks. Kui töötajal on kehv kompetents ja ta ei jaga ka ettevõtte väärtusi, siis tuleb ta minema saata. “Sa ei kõla juhina usaldusväärselt, kui kõneled firma väärtustest, aga ise sallid firmas inimesi, kes neid väärtusi ei esinda,” nentis Welch.
  Igal heal juhil on Welchi arvates üks oluline geen – heldusgeen. Hea ülemus tunneb rõõmu, kui saab alluvat arendada, edutada, tema palka tõsta ja teda kiita. “Mulle on öeldud, et see on pehmovärk. See on jamps! On hea näha inimesi õitsemas!” ütles Welch ja lisas, et ta ei salli tüüpe, kes ülemuste ees lipitsevad ja alluvatega halvasti käituvad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.