• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kalev Vapper teeb Neinar Seli

  Juhan Partsi lähikondlane Kalev Vapper on Eesti Lootsi nõukogu liikmena olnud lähedalt seotud enda juhitava ESS Kalevi jahtklubi toetamisega.

  Majandusminister Juhan Parts määras ministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja, purjetaja ja veinimüüja Kalev Vapperi (IRL) 2007. aasta oktoobris riigifirma AS Eesti Lootsi nõukogu liikmeks, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Pärast seda hakkas Eesti Loots toetama ESS Kalevi jahtklubi, mille kommodoor on samuti Vapper. Peale selle on riigifirma toetanud ka Eesti jahtklubide liitu, mille liige on ka Vapperi juhitav ESS Kalevi jahtklubi. Lootsifirma on alates 2008. aastast toetanud Eesti jahtklubide liitu 22 600 ja ESS Kalevi jahtklubi 13 000 euroga.
  „Eesti Loots on tõepoolest aastaid mõõdukalt toetanud oma põhitegevusega ehk siis merega seotud spordialasid ja noorte purjetamist. See on ka igati mõistetav, sest üksnes merd armastavate noorte seast tulevad mereerialade õppijad, kellest kunagi võivad saada ka lootsid,” ütles toetamispoliitika kohta Kalev Vapper.
  Loe pikemalt Eesti Päevalehest.
   
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.