20. november 2013 kell 7:07

Kalev Vapper teeb Neinar Seli

Juhan Partsi lähikondlane Kalev Vapper on Eesti Lootsi nõukogu liikmena olnud lähedalt seotud enda juhitava ESS Kalevi jahtklubi toetamisega.

Majandusminister Juhan Parts määras ministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja, purjetaja ja veinimüüja Kalev Vapperi (IRL) 2007. aasta oktoobris riigifirma AS Eesti Lootsi nõukogu liikmeks, kirjutab Eesti Päevaleht.

Pärast seda hakkas Eesti Loots toetama ESS Kalevi jahtklubi, mille kommodoor on samuti Vapper. Peale selle on riigifirma toetanud ka Eesti jahtklubide liitu, mille liige on ka Vapperi juhitav ESS Kalevi jahtklubi. Lootsifirma on alates 2008. aastast toetanud Eesti jahtklubide liitu 22 600 ja ESS Kalevi jahtklubi 13 000 euroga.

„Eesti Loots on tõepoolest aastaid mõõdukalt toetanud oma põhitegevusega ehk siis merega seotud spordialasid ja noorte purjetamist. See on ka igati mõistetav, sest üksnes merd armastavate noorte seast tulevad mereerialade õppijad, kellest kunagi võivad saada ka lootsid,” ütles toetamispoliitika kohta Kalev Vapper.

Loe pikemalt Eesti Päevalehest.

 

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum