Kraft: ma pole valet levitanud

Indrek Kald 12. veebruar 2014, 12:58

Endine Eesti Panga president Vahur Kraft kinnitas, et pole teadlikult riigikogu VEB Fondi uurimiskomisjonile valeandmeid esitanud.

"Kinnitan, et pole teadlikult komisjonile valeandmeid esitanud ja vabandan," sõnas ta pressiteates.

"Edastasin eelmise aasta oktoobris riigikogu uurimiskomisjonile heas usus dokumendi, mille olin saanud varem kolmandalt osapoolelt. Mul puudus toona põhjus dokumendi tõesuses kahelda, samuti on eraisikuna piidatud võimalused dokumendi tõesust kontrollida," lisas hiljuti Nordea panga juhi kohalt lahkunud Kraft.

"Olen kogu protsessi vältel käitunud heas usus, olnud avatud koostööks riigikogu uurimiskomisjoniga ja kavatsen seda teha ka edaspidi. Soovin jätkuvalt aidata kaasa objektiivse tõe väljaselgitamisele," märkis ta.

Vahur Kraft kinnitas, et ei anna uurimiskomisjoni töö tänases faasis täiendavaid kommentaare.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. February 2014, 11:40
Otsi:

Ava täpsem otsing