Teimann: pugege torru!

Katariina Krjutškova 11. veebruar 2014, 17:08

"Minge pugege torru ja lõpetage mind ära," vastas Eesti Panga endine asepresident Enn Teimann Äripäeva küsimusele, kes tema alluvaist koostas 32 miljoni dollari väärtuses võltsitud dokumendi.

Homme avalikustab riigikogu VEB Fondi uurimiskomisjon käekirja ekspertiisi tulemused, kust peaks selguma, kelle käekiri seisab 32 miljoni dollari väärtuses võltsitud dokumendil. Komisjoni juhi Rainer Vakra sõnul töötas see isik VEB Fondi eksjuhi Teimanni alluvuses.

Järgneb intervjuu Enn Teimanniga:

Paari sõnaga sellest ekspertiisist.
Minge metsa! Head aega! Leppisime kokku, te ei tülita mind enam.

Teie alluv oli see, kes need dokumendid koostas.
Vahet pole.

Kes see võis olla?
Mina ei tea. Ütlesin teile aasta aega tagasi ja lõpetage minu kiusamine ära. Minge pugege torru ja lõpetage mind ära! Ma vihastan! Mina ei taha sel teemal rääkida. Ma ei tea sellest midagi. Ma ei taha teada. Ma ei ole kedagi varastanud. Ma ei ole kelleltki midagi ära võtnud. Saite aru?

Miks see teema Teid nii väga ärritab?
Mul on kõriauguni sellest jamast! Miks ma peaks? Ma tahan rahulikult vanadusepõlves elada. Kirjutage see kõik sõna-sõnalt Äripäeva.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. February 2014, 11:40

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing