Pro Kapitali juht: tunnen Araabia investoreid juba aastaid

Alyona Stadnik 13. veebruar 2014, 16:33

Pro Kapital Grupi juhi Paolo Michelozzi sõnul tunneb ta ettevõtte uusi investoreid Araabia Ühendemiraatidest juba kaua.

"Tegemist on peamiselt Dubais kinnisvara alal tegutseva Šveitsi ettevõtjaga, keda tunnen juba aastaid," selgitas Michelozz. "Läbirääkimised on kestnud ligikaudu kaks kuud," lisas ta.

Küsimusele, kas invesorite leidmise uudis on kuidagi seotud sellega, et Panorama City ehk konkureeriv projekt jäi poolikuks, vastas Michelozz eitavalt. "Puudub seos Panorama projekti lõpetamisega. Meie ja Panorama projektid olid erinevad nii kontseptsiooni kui sihtrühma osas ning oleme valmistanud oma projekti ette sõltumatult Panorama arengutest," märkis Michelozzi.

Pro Kapitali juht on veendunud, et aktsionärid kiidavad otsuse müüa osa keskusest Araabia Ühendemiraatides registreeritud investorile heaks, kuna kaubanduskeskuse arendamisega alustamine on tema hinnangul ettevõtte huvides.

Küsimusele, kui ettevõtted ei saa seda investeeringut, siis millised on veel võimalused laua peal, vastas Michelozzi, et ei usu, et see variant on teemaks ja seetõttu ei pea vajalikuks selles osas spekuleerida.

Pro Kapitali tütarfirma Tallinna Moekombinaat AB võib saada Araabia Ühendemiraatides registreeritud investorilt Summer Solstice Limited 28 miljonit eurot, et Peterburi tee alguses olevale kinnistule kaubanduskeskus püsti panna.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. February 2014, 16:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing