VKG: Ukrainas üha keerukam seis

Marta Jaakson 03. märts 2014, 14:29

Viru Keemia Grupp AS ei ole viimastel aastatel Ukrainas aktiivne ebastabiilse poliitilise ja majandusliku olukorra tõttu, jälgides tähelepanelikult riigis toimuvat, ütles ettevõtte ühiskondliku vastutuse juht Julia Piilmann.

„Meie võimaliku Ukraina äri seisukohalt on situatsioon läinud muudatuste tõttu palju komplitseeritumaks, sest läbirääkimised nii suurte projektide osas käivad alati kõige kõrgemal tasemel,“ teatas Piilmann. Ta lisas, et hetkel ootab VKG olukorra stabiliseerumist ning peale seda on võimalik anda hinnang Ukraina projektile tervikuna.

Detsembris 2007 sai VKG uuringu– ja kaeveloa ca 350 miljonile tonnile Ukraina Boltõðki leiukoha põlevkivile. Boltõðki leiukoht on Ukraina ainuke tööstuslikku potentsiaali omav põlevkivileiukoht, kus varude kogumahtu on hinnatud 3,8 miljardile tonnile. VKG taotles uuringuloa võimaliku perspektiiviga rajada Ukrainasse põlevkivi töötlemise kompleks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    04. April 2014, 10:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing