Kern oli minu hea huumorimeelega koolivend

Mari Mets 11. märts 2014, 12:28

EMT juht Valdo Kalm meenutas täna öösel lahkunud konkurenti ja sõpra, Starmani asutajat Peeter Kerni kui hea huumorimeelega pragmaatilist juhti, kellega oli lihtne asju ajada.

„Vaatamata sellele, et olime konkurendid, oleme Peetriga kogu aeg hästi läbi saanud, mul pole temast ühtegi negatiivset mälestust. Ma tunnen teda juba ammu, sest ta oli minust aasta noorem koolivend 37. keskkoolist. Terane oli ta juba kooliajal,“ meenutas Kalm kauaaegset konkurenti ja sõpra. Kerni lahkumisest kuulis Kalm Äripäeva käest.

„Peeter oli hästi positiivne inimene, ma ei mäleta ühtegi teravamat vestlust temaga. Ta võttis kõike väikse huumorimeelega ning äriliselt oli ta hästi pragmaatiline, temaga oli lihtne asju ajada. Hiljem puutusin ma temaga kokku rohkem ühises liidus (Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit – toim.), seal oli Peeter erinevatel aegadel väga aktiivne erialase keskkonna kujundamisel. Elion ja EMT langetavad pea,“ sõnas Kalm.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. March 2014, 10:50
Otsi:

Ava täpsem otsing