Tiivas: Kern oli kui Eesti oma Steve Jobs

Mari Mets 11. märts 2014, 12:59

Starmani nõukogu esimese Gert Tiivase sõnul oli täna öösel lahkunud ettevõtte pikaaegne tegevjuht Peeter Kern erakordne juht, Eesti oma Steve Jobs.

„Kui me eile õhtul töölt koju läksime, tema oma koju ja mina oma, siis ta rääkis veel viimase asjana suusareisist, kus ta lastega hiljuti käis. Mina rääkisin talle oma peatselt algava puhkuse plaanidest. Ta viskas nalja, oli hästi inimlik ja soe, nagu ta ikka oli,“ meenutas Tiivas.

„Ma olen oma 20 tööaasta jooksul näinud päris paljude ettevõtete juhte ja omanikke, ning mitte vaid Eestis. Peeter oli rahvusvahelises mõttes täiesti erakordne juht, ma julgen öelda, et ta oli Eesti Steve Jobs. Seda just oma karisma ja energia poolest. Lisaks oli Peeter selline läbirääkija, kellega tahtsid kõik alati samal pool lauda istuda. Ta oli üks parimaid juhte, keda mul oli au kohata,“ sõnas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. March 2014, 10:50
Otsi:

Ava täpsem otsing