Sotsid tahavad Nestorit riigikogu esimeheks

Indrek Kald 18. märts 2014, 10:58

Sotside fraktsioon seab neljapäeval riigikogu juhatuse valimistel parlamendi esimehe kandidaadina üles Eiki Nestori.

Erakonna esimehe Sven Mikseri sõnul on Eesti parlamentaarne demokraatia küps, et valida riigikogu juhtima poliitik, kes tunneb läbi ja lõhki parlamenditöö peensusi. "Tõelise riigimehe ja parlamendi raudvarana on Eiki Nestor igati õige valik riigikogu esimehe postile," lisas ta pressiteates.

Riigikogu kuude koosseisu valitud Nestor kuulub parlamenti alates 1992. aastast. Aastail 1994-1995 töötas Nestor regionaalministri ja 1999-2002 sotsiaalministrina.

Tallinna Polütehnilise Instituudi (tänane TTÜ) mehaanikainsenerina lõpetanud Nestor on töötanud Keila autobaasi osakonnajuhataja ning transpordi- ja teetöötajate ametiühingu esimehena. Ta on tagatisfondi ja TTÜ kuratooriumi nõukogu liige.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. March 2014, 14:54
Otsi:

Ava täpsem otsing