Mägus: väljavaated enam head pole

Kaisa Gabral 12. august 2014, 11:38

Statistikaamet teatas eile, et juunis Vene turistide arva kasvas. Nordic Hotelsi juhatuse esimehe Feliks Mägusa sõnul edaspidisteks kuudeks pole väljavaated kahjuks enam positiivsed.

"Loomulikult loodame, et ka juulis ja augustis kasv jätkub. Samas on teada, et mitmed Vene reisikorraldajad on oma tegevuse lõpetanud ja väidetavalt on suurel hulgal Vene riigiametnikel keelatud EL riikidesse reisimine. Nii et üleliia positiivsed väljavaated ei ole, " kommenteeris Vene turistide arvu muutuseid Feliks Mägus. Ta lisas, et nende hotellis on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes venelaste ööbimised vähenenud ligi 15%

"Tahaks loota, et Eesti on jätkuvalt venelaste jaoks populaarne reisisihtkoht ja Venemaa kodanikud on üle poliitilistest võitlustest. Nagu statistika näitab, siis juunis negatiivset mõju poliitikal polnud. Aga oht, et Venemaalaste reisisihtkohad muutuvad tänu poliitikale, on suur. Oluline tähtsus on ka sellel, et tänu rubla kursi langusele on venelaste ostujõud oluliselt langenud," lisas Mägus.

Turistide arv on nende hotellis tervikuna muidu kasvanud, tervelt 3%.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. August 2014, 15:01

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing