• Jaga lugu:

  Aktsionär: positiivne, et Kaubamaja kingitusi ei jaga

  Kaubamaja väikeaktsionäri ja Skanska ASi juhatuse esimehe Andres Aaviku sõnul on positiivne, et Tallinna Kaubamaja tütarettevõtted nõuavad lisaks 3,27 miljoni euro suuruse müügimaksu tagastamisele kohtu kaudu tagasi ka 550 000 eurot reklaamimaksu.

  „Kaubamaja väikeaktsionäridele on see üldiselt positiivne signaal, et tuumikaktsionärid ja juhtkond kingitusi ei jaga,“ rääkis läbi osaühingu Verdale börsifirmas veidi enam kui 82 450 euro väärtuses osalust omav aktsionär.
  Aaviku sõnul ootab ta aktsionärina, et ettevõtte juhid seisaks ettevõtte ja selle aktsionäride huvide eest. „Juhul kui juhtkonna tehtud analüüs näitab, et vaidlus võib tuua positiivse tulemuse, siis tuleb see tee lõpuni käia,“ leidis ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.