Ansip võib jääda euroliidu tippametita

1321-aripaev 27. august 2014, 08:49

ELi juhtidel ei ole üksmeelt, kellest peaks saama Euroopa Ülemkogu presidendi Herman van Rompuy järglane. Ühena kandidaatidest on olnud kõne all ka Andrus Ansip.

Kui veel suve alguses räägiti Eesti endise peaministri kandidatuurist van Rompuy järglasena, siis nüüd on Eesti Päevalehele teadaolevalt kerkinud favoriidiks Läti endine peaminister Valdis Dombrovskis.

Dombrovskise kõrgetest aktsiatest andis märku möödunud nädalane Angela Merkeli visiit Riiga, kus Saksa kantsler Läti ekspeaministriga spetsiaalselt kohtus. Saksa valitsusjuht ei kohtu teise liikmesriigi europarlamendi saadikuga ilma väga mõjuva põhjuseta, lisas väljaanne.

Loe lähemalt tänasest Eesti Päevalehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. August 2014, 12:52
Otsi:

Ava täpsem otsing