• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pärnu Konverentsid liitub Äripäevaga

  Pärnu Konverentside sarja ühe omaniku Anti Orava sõnul loob liitumine Äripäevaga eeldusi uuteks arenguteks.Foto: Veiko Tõkman

  Oktoobrist liitub Eesti vanim konverentside sari Pärnu Konverentsid meediaettevõttega Äripäev. Sarja senised omanikud Anti Orav ja Toomas Tamsar osalevad ka edaspidi konverentside programmitöös.

  Äripäeva teatel on liitumise eesmärk pakkuda ühiste jõududega klientidele üha suuremat väärtust. Pärnu Konverentside meeskond jätkab oma tööd, liitudes Äripäevaga töötajaskonnaga.Pärnu Konverentside asutaja ja partner Toomas Tamsar ütles, et konverentside sari on suureks kasvanud, viidates järgmise aasta 20. Pärnu Juhtimiskonverentsile. "Seda last on kasvatatud armastusega. Nüüd on aeg edasi minna. Ja konverentsid on kindlates kätes," ütles Tamsar.Anti Orava sõnul on äris koondumine loomulik. Tema sõnul suurendab Pärnu Konverentside liitumine Äripäevaga toimimise efektiivsust ning loob eeldusi uuteks arenguteks.Äripäeva peadirektor Igor Rõtov lausus, et hindab väga kõrgelt Pärnu Konverentside panust konverentsikultuuri loomises Eestis. „Ühelt poolt on Äripäeval nende kogemusest palju õppida ja teisalt on meil endil üht-teist kaasas. Usume, et üheskoos muutume klientidele veelgi atraktiivsemaks,“ lisas Rõtov.Pärnu Konverentside suurim ja tuntuim üritus on iga-aastane Pärnu Juhtimiskonverents. Äripäev on 15aastase ajalooga konverentsikorraldaja, kelle tuntumad üritused on näiteks iga-aastane Äriplaan ja turunduskonverents Password. Kokku on Pärnu Konverentside ja Äripäeva korraldatud üritustel üle 8000 osaluse aastas.
  Igor Rõtov ja Toomas Tamsar kirjutavad lepingule allaFoto: Andras Kralla
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Intervjuu Prantsuse kaubandusministriga: Euroopa Liit peab tooma tööstused tagasi koju
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.