Äripäev • 30 september 2014

Pärnu Konverentsid liitub Äripäevaga

Pärnu Konverentside sarja ühe omaniku Anti Orava sõnul loob liitumine Äripäevaga eeldusi uuteks arenguteks.  Foto: Veiko Tõkman

Oktoobrist liitub Eesti vanim konverentside sari Pärnu Konverentsid meediaettevõttega Äripäev. Sarja senised omanikud Anti Orav ja Toomas Tamsar osalevad ka edaspidi konverentside programmitöös.

Äripäeva teatel on liitumise eesmärk pakkuda ühiste jõududega klientidele üha suuremat väärtust. Pärnu Konverentside meeskond jätkab oma tööd, liitudes Äripäevaga töötajaskonnaga.Pärnu Konverentside asutaja ja partner Toomas Tamsar ütles, et konverentside sari on suureks kasvanud, viidates järgmise aasta 20. Pärnu Juhtimiskonverentsile. "Seda last on kasvatatud armastusega. Nüüd on aeg edasi minna. Ja konverentsid on kindlates kätes," ütles Tamsar.Anti Orava sõnul on äris koondumine loomulik. Tema sõnul suurendab Pärnu Konverentside liitumine Äripäevaga toimimise efektiivsust ning loob eeldusi uuteks arenguteks.Äripäeva peadirektor Igor Rõtov lausus, et hindab väga kõrgelt Pärnu Konverentside panust konverentsikultuuri loomises Eestis. „Ühelt poolt on Äripäeval nende kogemusest palju õppida ja teisalt on meil endil üht-teist kaasas. Usume, et üheskoos muutume klientidele veelgi atraktiivsemaks,“ lisas Rõtov.Pärnu Konverentside suurim ja tuntuim üritus on iga-aastane Pärnu Juhtimiskonverents. Äripäev on 15aastase ajalooga konverentsikorraldaja, kelle tuntumad üritused on näiteks iga-aastane Äriplaan ja turunduskonverents Password. Kokku on Pärnu Konverentside ja Äripäeva korraldatud üritustel üle 8000 osaluse aastas.

Igor Rõtov ja Toomas Tamsar kirjutavad lepingule alla  Foto: Andras Kralla
Hetkel kuum