• Jaga lugu:

  Best Marketingi klubis Elisa juht Sami Seppänen

  Elisa juhatuse esimees Sami SeppänenFoto: Eiko Kink

  20. novembril esinevad Best Marketing Clubis Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen ja turundusjuht Karin Kanepi. Ettekande teema on "Konkurentsiolukord telekommunikatsiooniturul ning Elisa brändi uuenemine".

  Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen räägib klubihommikul konkurentsiolukorrast telekommunikatsiooni turul. Kas ELi regulatsioon kasvatab või langetab mobiilsideoperaatorite investeeringuid ning kas mobiilsideteenuste hinnad hakkavad tõusma või langema? Mida tähendab brändi uuenemine Samile kui ettevõtte juhile? Kuidas kogu organisatsioon uuenemisega kaasa tõmmata?
  Elisa turundusjuht Karin Kanepi räägib Elisa brändi uuenemisest. Kuidas viidi läbi brändi uuenemine? Mis muutus Elisa välimuses ja mis muutus sisus? Millised olid suuremad väljakutsed? Milline on Elisa uus esinduste kontseptsioon?
  Klubihommikut modereerib Best Marketing Internationali juht Hando Sinisalu.
  35. korda toimuv Best Marketing Club on hommikukohvi vormis seminar. Osalejaid on kokku tavaliselt 25-30. Visiitkaardid on soovitav kaasa võta, sest Best Marketing Club on koht, kus saab luua uusi väärtuslikke kontakte.
  Lisainfo: Best Marketing
  Autor: Silja Oja, Best Marketing Eesti juht
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Euroopa aktsiaturgude tõus jätkub
Euroopa aktsiaturud tõusid neljapäeval uue rekordini, millele aitasid kaasa Novo Nordiski ja Siemenesi tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud tõusid neljapäeval uue rekordini, millele aitasid kaasa Novo Nordiski ja Siemenesi tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Umbusklikud parteid tantsivad ümber Soomere
Kumbki koalitsioonierakond ega ka sotsid ei taha astuda Tarmo Soomere presidendikandidatuuri osas esimest otsustavat sammu. Seda ei tehtud ka tänasel parteijuhtide nõupidamisel.
Kumbki koalitsioonierakond ega ka sotsid ei taha astuda Tarmo Soomere presidendikandidatuuri osas esimest otsustavat sammu. Seda ei tehtud ka tänasel parteijuhtide nõupidamisel.
Elister OÜ lahendus muudab Viljandi Aken ja Uks ümbruses õhu 85% puhtamaks
Elister OÜ paigaldas puitu töötleva ettevõtte Viljandi Aken ja Uks tootmishoonesse automaatse aktiivsöel põhineva ventilatsioonilahenduse, mis aitab ettevõttel tõsta tootlikkust, täites samal ajal keskkonnanorme ning hoides tööstust ümbritseva õhu varasemast 85% võrra puhtamana. Testimisel saavutati õhupuhtuse näitajaks koguni 99,8%.
Elister OÜ paigaldas puitu töötleva ettevõtte Viljandi Aken ja Uks tootmishoonesse automaatse aktiivsöel põhineva ventilatsioonilahenduse, mis aitab ettevõttel tõsta tootlikkust, täites samal ajal keskkonnanorme ning hoides tööstust ümbritseva õhu varasemast 85% võrra puhtamana. Testimisel saavutati õhupuhtuse näitajaks koguni 99,8%.