Ära lase vargal oma kaubaga minema jalutada

18. detsember 2014, 10:29
Kaupluse turvatöötajad
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141218/NEWS/141219692/AR/0/AR-141219692.jpg

Kaupluses toimuvat jõulusaginat kipuvad ära kasutama poevargad. Varguste ennetamisel ja varguste hulga vähendamisel mängivad rolli iga kauplusetöötaja terav pilk, kauba paigutus kui ka turvalahendused.

Ilmselt kõige odavam meetod ja võimalik, et ka üks kasulikumaid, on õpetada kaupluse töötajatele võimalikke vargaid märkama ja n-ö kauba kadumisest hoolima. „Kauplusesse sisenenud isikutega silmside loomine ning nende kõnetamine on selge märk, et külastajat on märgatud ning tema vastu tuntakse huvi,“ rääkis G4S Eesti valvedivisjoni teenistusjuht Kaido Kalamets. Tema sõnul vähendab isiklik kontakt riski, et vargusplaaniga inimene maksmata kaubaga ka väljub.

Loe Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee, mida soovitavad TopSec turvateenused, USS Security Eesti ja G4S Eesti, et kauplustes oleks vähem vargusi. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. December 2014, 10:51

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing