Äripäev • 30 aprill 2015

Kaks advokaati asutasid ühise firma

Piret Jesse ja Tanel Kalaus lõid uue advokaadibüroo  Foto: Piret Jesse ja Tanel Kalaus

Vandeadvokaadid Piret Jesse ja Tanel Kalaus, kes varem töötasid Eesti suuremates advokaadibüroodes, asutasid äri- ja tehingunõustamisele spetsialiseerunud büroo Jesse & Kalaus.

Advokaatide sõnul mõjutavad ülemaailmsed trendid Eesti õigusteenuste turgu ning tekkimas on üha enam nn butiik-büroosid. „Kliendid ei otsi mitte niivõrd bürood, vaid konkreetse valdkonna parimat spetsialisti. Just seda me pakumegi,“ selgitasid Jesse ja Kalaus.

Jesse oli advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene partner ning tehingute läbirääkija ja äriõiguse spetsialist. Kalaus töötas Raidla Lejins & Norcousi büroos ja on konkurentsiõiguse spetsialist. „Suure büroo kogemus on hindamatu väärtus. Oleme osalenud suurimates ja keerukaimates tehingutes ning põnevaimates vaidlustes,“ selgitasid nad pressiteate vahendusel.

Hetkel kuum