Äripäev • 14. oktoober 2015 kell 10:55

Aasta kaubandustegu edendab tervislikku eluviisi

Apotheka apteek Tallinnas Kaarli puiesteel.  Foto: Andras Kralla

Eesti Kaupmeeste Liit kuulutas täna Kaubanduse kongressil aasta kaubandusteoks 2015 uuenenud Apotheka apteegid, mis paistavad silma innovaatilise tervisliku eluviisi edendamisega.

Kaupmeeste liit kuulutas tänavu septembris välja aasta kaubandusteo konkursi, et leida kaubanduse edulugusid, millest oleks kolleegidel õppida, ning tutvustada ja tunnustada edukaid kaubandusettevõtjaid.

Aasta kaubandusteo auhinna nominente oli kokku kuus. Lisaks Apotheka uuenenud apteegikontseptsioonile nomineeriti Ülemiste keskuse uuendamine ja laienemine, Rimi vastutustundliku alkoholimüügi edendamine, Maxima toidukaupade e-poe avamine, Olerexi laienemine ning Selveri Viimsi keskuse avamine.

„Apotheka uuenenud apteegikeskkonnad valiti aasta kaubandusteoks, kuna uus kontseptsioon tähtsustab tervislike eluviiside edendamist innovaatilise lähenemise kaudu, nagu tervise seisundit hinnata võimaldavate lisateenuste pakkumine ja apteegiroboti kasutamine,“ ütles kaupmeeste liidu tegevjuht Marika Merilai.

Aasta kaubandustegu on tegu, mis on toonud kasu klientidele, aidanud kaasa erakordsele majanduslikule edule või Eesti kaubanduse üldisele arengule, toetanud Eesti kaubanduse konkurentsivõimet rahvusvaheliselt, on kontseptuaalselt silmapaistev, kaasa toonud parendusprotsessi ühiskonnas või ettevõttes, taganud head suhted kaubandusettevõtja ja klientide, partnerite, tarnijate vahel, paistnud silma innovaatilisusega, loonud mõne tulevikku suunatud tehnoloogilise uuenduse või on kooskõlas ausa ja eetilise kaubanduse põhimõtetega.

Hetkel kuum