Bonnier müüb Taani juhtiva ärilehe

08. jaanuar 2016, 13:43
Bonnier müüb Taani juhtiva ärilehe.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160108/NEWS/160109771/AR/0/AR-160109771.jpg

Bonnier andis teada, et müüb Taani juhtiva ärilehe B¸rsen, müügihind on 800 miljonit Taani krooni ehk veidi üle 107 miljoni euro, teatas Bonnier.

„Bonnieri jaoks on tegu väga hea tehinguga. Selle tehingu kaudu saame me juurde vajalikke vahendeid, mida suunata edasistesse investeeringutesse ja ülevõtmistesse, kus me näeme tulevikus kasvuvõimalusi,“ ütles Bonnieri juhatuse esimees Tomas Franzén. Ta lisas, et Anders Krab-Johanseni juhtimise all on saanud B¸rsenist väga tugev ajaleht, millel on Taani ärimaailmas suur sõna öelda.

Lisaks tugevale sisulisele poolele õnnestus B¸rsenil oma ärimudel edukalt sobitada digitaalmaailmaga ja sealgi kasumlikuks muutuda. Vahemikus 2012-2014 teatas B¸rsen kolmest järjestikusest rekordilisest kasumist.

Krab-Johansen märkis omalt poolt, et B¸rseni uueks omanikuks saab ettevõte, kes kombineerib professionaalsuse ning tugeva iseseisva ajakirjanduse. Väljaande uueks omanikuks saab Taani üks juhtivaid meediakompaniisid JP/Politikens Hus.

B¸rseni näol on tegu ärilehega, mille keskmine päevane tiraaþ on 48 000 ning mis jõuab iga päev pea 150 000 lugejani. Lehe veebiväljaandeid külastatakse kuus keskmiselt 20 miljonit korda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    08. January 2016, 13:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing