Vaata, millised ettevõtted sõidavad peaministriga visiidile

Foto: Andras Kralla
Äripäev • 11. oktoober 2016 kell 6:19

Peaminister Taavi Rõivas alustab täna visiiti Rootsi ja Taani koos äridelegatsiooniga, kus on esindajad ettevõtetest, fondidest, pankadest ja EASist.

11.-12. oktoobril viibib peaminister ametlikul visiidil Rootsi Kuningriigis. Visiidi põhieesmärk on majandussuhete edendamine ja kohtumine Eesti suurimate välisinvestoritega. Rõivas kohtub Rootsis kroonprintsess Victoria ja prints Danieliga, peaminister Stefan Löfveniga ja digitaalarengu ministri Peter Erikssoniga. Samuti külastab ta ettevõtteid ja kohtub suurimate Eestis tegutsevate välisinvestoritega.

12.-14. oktoobril on peaminister Rõivas Taani Kuningriigis ametlikul visiidil, kus on fookus kaitsekoostööl ja majandussuhetel. Rõivas kohtub Taanis Tema Majesteedi kuninganna Margrethe IIga, parlamendi esimehe Pia Kjaaersgaardiga, peaminister Lars Løkke Rasmusseniga ja kaitseminister Peter Christenseniga.

Peaministrit saadab visiidil äridelegatsioon, kuhu kuulub 31 ettevõtet. Äridelegatsiooni visiit on ette valmistatud koostöös EASiga.

Peaminister Taavi Rõivase visiidi äridelegatsioon:

Indrek Kasela, Amber Trust, juhatuse liigeErki Lipre, Ridango AS, tegevjuhtJüri Orgusaar, OÜ Valge.org, juhatuse liigeIvar Pae, Danske Bank A/S Eesti filiaal, filiaali juhatajaEero Tohver, Uptime OÜ, tegevjuhtJaan Härms, Saku Õlletehas AS, müügi- ja turundusdirektorMartin Pärn, Iseasi OÜ, disainijuht (Head of Design)Rain Vääna, Ragn-Sells AS, juhatuse esimeesJaak Raie, SA Tallinna Teaduspark Tehnopol, tegevjuhtJane Oblikas, Eesti Disainikeskus, tegevjuhtMärt Ridala, OÜ Recommender, kaasasutajaAlar Võrk, Cityntel OÜ, tegevjuhtMartin Salo, Realeyes OÜ, kaasasutajaJaanus Mägi, Advokaadibüroo Magnusson, partnerMaire Milder, Baltika Grupp, brändingu ja jaekontseptsioonide arendusdirektorTarmo Härmaorg, Ten Twelve OÜ, juhatuse liigePekka Puolakka, Advokaadibüroo Sorainen AS, partnerKatrin Isotamm, Telia Eesti, kommunikatsioonijuhtMargus Uudam, Karma Ventures, asutaja ja partnerMarek Kiisa, Astrec InvestAndres Pihor, Ignite OÜ, ekspordijuhtSten Tamkivi, Teleport, asutajaMartin Kõdar, BaltCap Ltd, kaasasutaja ja partnerOliver Kullman, BaltCap Ltd, investeeringute juhtKalmer Kikas, BPM Capital, tegevpartnerSander Gansen, Shipitwise OÜ, turundusjuhtRein Lemberpuu, Contriber, asutaja ja tegevjuhtValter Võhma, Advokaadibüroo Hedman Partners & Co OÜ, partnerMari Vavulski, Startup Estonia, tegevjuhtKadi-Ingrid Lilles, Startup Estonia,kommunikatsioonijuhtTeet Raudsep, Mainor Ülemiste AS, müügidirektorHerty Tammo, Wise Guys Ventures OÜ, juhatuse liigeKristjan Maruste, Comodule OÜ, kaasasutaja ja tegevjuhtTiit Paananen, Pipedrive/Põhjala Pruulikoda, kvaliteedi insener/partnerHanno Tomberg, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, juhatuse esimeesChrista Torm, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Stockholm, investeeringute esindajaAnna Öberg, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Stockholm, ekspordiesindajaLucie Neoralova, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Kopenhaagen, ekspordiesindajaKaspar Korjus, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus/e-residentsuse projekti juhtTriin Visnapuu-Sepp, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus/välisinvesteeringute keskus, välissuhete valdkonna valdkonnajuhtKristaMihkelsaar, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus/välisinvesteeringute keskus, koordinaator

Hetkel kuum