• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Gazprom püsib rekordigraafikus

  Gazpromi juht Aleksei MillerFoto: EPA

  Aasta algusest kuni 15. oktoobrini on Venemaa riiklik gaasifirma Gazprom suurendanud gaasitarnete mahtu 9,6 protsendi ehk 11,8 miljardi kuupmeetri võrra, teatas ettevõte oma pressiteenistuse vahendusel.

  „Selle aasta üheksa ja poole kuuga oleme juba tarninud kaugematesse välisriikidesse sama palju gaasi kui kogu 2015. aastal kokku, ja ees on veel kaks ja pool kuud. Juba täna oleme eelmise aasta tulemused ületanud,“ märkis Gazpromi juht Aleksei Miller.
  Aasta algusest on suurenenud gaasitarned Saksamaale 7% võrra (+2,3 mld m3), Prantsusmaale 21,1% (+1,5 mld m3), Austriasse 24,8% (+0,8 mld m3), Kreekasse 53,7% (+0,7 mld m3), Hollandisse 92,5% (+1,6 mld m3) ning Taani 148,6% võrra (+0,8 mld m3).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.