Piret Reiljan • 21. oktoober 2016 kell 9:15

Pentus-Rosimannus: võitsin

Keit Pentus-Rosimannus.  Foto: Andres Haabu

"Mul ei ole midagi pikalt kommenteerida. Võitsin," ütles Reformierakonna tipp-poliitik, riigikogu liige Keit Pentus-Rosimannus tänase kohtuotsuse peale, mis jättis Autorollo asjas tsiviilhagi tema, Rain Rosimannuse ja Siim Roode vastu täielikult rahuldamata.

"Kohus jättis ka viimase minu vastu esitatud alusetu rahanõudmise rahuldamata. Tõde oli minu poolt kogu aeg, nüüd on ka õigus," lisas Pentus-Rosimannus.

Ringkonnakohus otsustas täna jätta Autorollo pankrotihaldurite hagi täies ulatuses rahuldamata. See tähendab, et Autorollo varatuks tegemise eest ei pea otsuse jõustumisel rahaliselt vastutama mitte keegi - ei poliitpaar Rosimannused ega advokaat Siim Roode. Tegemist on kannapöördega võrreldes varasemate otsustega samas asjas.

Lennukile kiirustanud Martin Krupp hagejate esindajana sõnas, et on värskes kohtuotsuses pettunud, kuid edasikaebamise üle otsustavad hagejad pärast mahuka kohtuotsusega tutvumist, mida pole veel jõutud teha. Ringkonnakohtu otsus on võimalik riigikohtusse edasi kaevata 30 päeva jooksul. Seejärel otsustab riigikohus esmalt, kas võtab kaebuse(d) menetlusse või mitte.Autorollo võlausaldaja Teet Järvekülg peab tänast kohtuotsust halvaks unenäoks.

Hetkel kuum