• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pentus-Rosimannus: võitsin

  Keit Pentus-Rosimannus.Foto: Andres Haabu

  "Mul ei ole midagi pikalt kommenteerida. Võitsin," ütles Reformierakonna tipp-poliitik, riigikogu liige Keit Pentus-Rosimannus tänase kohtuotsuse peale, mis jättis Autorollo asjas tsiviilhagi tema, Rain Rosimannuse ja Siim Roode vastu täielikult rahuldamata.

  "Kohus jättis ka viimase minu vastu esitatud alusetu rahanõudmise rahuldamata. Tõde oli minu poolt kogu aeg, nüüd on ka õigus," lisas Pentus-Rosimannus.
  Ringkonnakohus otsustas täna jätta Autorollo pankrotihaldurite hagi täies ulatuses rahuldamata. See tähendab, et Autorollo varatuks tegemise eest ei pea otsuse jõustumisel rahaliselt vastutama mitte keegi - ei poliitpaar Rosimannused ega advokaat Siim Roode. Tegemist on kannapöördega võrreldes varasemate otsustega samas asjas.
  Lennukile kiirustanud Martin Krupp hagejate esindajana sõnas, et on värskes kohtuotsuses pettunud, kuid edasikaebamise üle otsustavad hagejad pärast mahuka kohtuotsusega tutvumist, mida pole veel jõutud teha. Ringkonnakohtu otsus on võimalik riigikohtusse edasi kaevata 30 päeva jooksul. Seejärel otsustab riigikohus esmalt, kas võtab kaebuse(d) menetlusse või mitte.Autorollo võlausaldaja Teet Järvekülg peab tänast kohtuotsust halvaks unenäoks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.