Äripäev • 8 märts 2017

Helmes omandas osaluse EstateGurus

Helmese juhatuse esimees Jaan Pillesaar  Foto: Raul Mee

Tarkvaraarendusfirma Helmes AS omandas kinnisvaralaenude ühisrahastusplatvormis EstateGuru 4% suuruse osaluse.

„Helmese kaasamine EstateGuru osanike ringi tähendab meie jaoks peale finantsvahendite kaasamise ka võimalust teha tulevikus tihedamat koostööd platvormi edasisel arendamisel ning laienemisel välisturgudele,” kommenteeris tehingut EstateGuru asutaja ning partner Marek Pärtel.

“Lähiähiajal alustame suuremat kapitali kaasamise ringi uutele turgudele sisenemiseks,“ lisas ta.

Helmese juhatuse esimees Jaan Pillesaar märkis, et tagatisega laenud on hea instrument lühemaajalises investeerimisvaates. “Oleme EstateGuru platvormil investeeringuid teinud veidi üle kahe aasta ning see on andnud meile kindluse meeskonna usaldusväärsuses ning tarkvara ja äriprotsesside toimivuses. Selle teadmise pealt tegime poolte kokkuleppel väikese investeeringu ka EstateGuru osakapitali,“ ütles Pillesaar ja lisas, et kuna EstateGuru kasvab rahvusvaheliselt ja Helmesel on juba lai rahvusvaheline kogemus, siis EstateGurul võib Helmesest olla strateegilises vaates kasu.

Hetkel kuum