• Jaga lugu:

  Mööbli hulgimüüja käive peaaegu 7 miljonit eurot

  Mööblitehas. Pilt on illustratiivne.Foto: Andres Haabu

  Mööbli hulgimüüja Bellfire’i käive ulatus peaaegu 7 miljoni euroni ning ettevõte plaanib välisturgudel müügimahtusid suurendada.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et mööbli hulgimüügiga tegeleva Bellfire OÜ müügitulu suurenes 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 5 protsenti, 6,75 miljoni euroni. Ärikasum langes 1175 euro võrra, 103 068 euroni.
  Mullu töötas firmas keskmiselt 4 inimest, võrreldes 2015. aastaga see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta suurenes 5 protsenti, 1,69 miljoni euroni. Keskmine brutotasu tõusis 19 protsenti, 1385 euroni.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  „Rootsi suuna müügikäive kasvas üle 50protsendi. Osalesime ka sellel aastal Habitare sisustusmessil ja oleme alustanud koostöövõimaluste otsimist Prantsausamaa turul,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes. Järgmise aasta eesmärkideks on tootmisüksustele vajalike ja stabiilsete tootmismahtude tagamine, turupositsiooni säilitamine ja brändi tugevdamine.“ Ettevõte plaanib kasvatada müügimahtusid nii Rootsi kui Soome turul.
  Ettevõtte omanikud on Raivo Tõnne ja Heido Peterson. Omanikud maksid omale 2016. aastal 72 000 eurot dividende. 2015. aastal maksti omale 124 200 eurot dividende.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.