Mait Kraun • 8 juuli 2017
Jaga lugu:

Mööbli hulgimüüja käive peaaegu 7 miljonit eurot

Mööblitehas. Pilt on illustratiivne.
Mööblitehas. Pilt on illustratiivne.  Foto: Andres Haabu

Mööbli hulgimüüja Bellfire’i käive ulatus peaaegu 7 miljoni euroni ning ettevõte plaanib välisturgudel müügimahtusid suurendada.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et mööbli hulgimüügiga tegeleva Bellfire OÜ müügitulu suurenes 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 5 protsenti, 6,75 miljoni euroni. Ärikasum langes 1175 euro võrra, 103 068 euroni.

Mullu töötas firmas keskmiselt 4 inimest, võrreldes 2015. aastaga see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta suurenes 5 protsenti, 1,69 miljoni euroni. Keskmine brutotasu tõusis 19 protsenti, 1385 euroni.

Unknown body type: x-im/content-part infopank

„Rootsi suuna müügikäive kasvas üle 50protsendi. Osalesime ka sellel aastal Habitare sisustusmessil ja oleme alustanud koostöövõimaluste otsimist Prantsausamaa turul,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes. Järgmise aasta eesmärkideks on tootmisüksustele vajalike ja stabiilsete tootmismahtude tagamine, turupositsiooni säilitamine ja brändi tugevdamine.“ Ettevõte plaanib kasvatada müügimahtusid nii Rootsi kui Soome turul.

Ettevõtte omanikud on Raivo Tõnne ja Heido Peterson. Omanikud maksid omale 2016. aastal 72 000 eurot dividende. 2015. aastal maksti omale 124 200 eurot dividende.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt