Äripäev • 10. oktoober 2017 kell 6:41

GrabCAD jõudis 4 miljoni kasutajani

GrabCADi üks asutaja Hardi Meybaum. Ettevõte müüdi 2014. aasta sügisel Stratasysile.  

Eestis loodud nn inseneride Facebooki ehk GrabCADi kasutajate arv ületas 4 miljoni piiri, teatas ettevõte.

Maailma suurimat inseneride kogukonda ühendava GrabCAD platvormi registreeritud kasutajate arv on viimase kahe aasta jooksul kasvanud ligi 1, 5 miljoni võrra ning ületanud rekordilise 4 miljoni piiri. Eestis 2010. aastal asutatud ja 2014. aastal börsiettevõtte Stratasysi omandatud ettevõttes töötab üle 100 tarkvaraspetsialisti Eestis, USAs, Suurbritannias ja Iisraelis, vahendas ettevõte.

GrabCADi Eesti juhi Irena Mändmaa sõnul on oluline osa maailma disaineritest ja inseneridest nende platvormiga liitunud ning saavad tänu sellele tegutseda globaalselt. GrabCADi pakub inseneridele ja disaineritele võimalust üksteiselt õppida, jagada toodete 3D-mudeleid, arendada ennast ja oma portfooliot ning luua uusi kontakte.

Platvormi failikogu sisaldab rohkem kui 2,3 miljonit 3D-faili ja see arv pidevalt suureneb. Ettevõtte peakontor asub Ameerika Ühendriikides Cambridge’is. GrabCAD on börsifirma Stratasys tütarettevõte.

Hetkel kuum