BLRT laieneb Ukrainas

20. november 2017, 12:02
BLRT Grupp
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171120/NEWS/171129983/AR/0/BLRT.jpg

BLRT Grupp teatas, et lõpetas Ukrainas investeerimiskava järjekordse etapi, mille käigus investeeriti Elme Messer Gaasi ja Elme Transi 1,2 miljonit eurot.

"Investeeringud soodustasid müügimahtude suurenemist ning käibe kasvu 10%. Projektid, mille raames tarniti gaasi maailma suurimale lepingulisele allhanke elektroonikatootjale Flextronics, lubasid Elme Messer Gaasil siseneda suurtegijana Lääne-Ukraina turule. Oleme viimase kümne aasta jooksul investeerinud Ukrainasse üle 45 miljoni euro," selgitas Elme Messer Gaasi finantsdirektor Aleksandr Timarov.

Transpordiettevõte Elme Trans on viimase kahe aasta jooksul Ukrainasse kokku investeerinud üle 2 miljoni euro.

Elme Messer Gaas asutati 1999. aastal. Ettevõte kuulub  võrdsetes osades Messer Groupile (Saksamaa) ja BLRT Grupile (Eesti). Firma annab tööd 250 inimesele, s.h 93 Ukrainas. Veo- ja seadmete rentija Elme Trans tegutseb Leedus, Lätis, Venemaal, Ukrainas, Soomes ning annab tööd 290 inimesele, neist 46 Ukrainas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. November 2017, 12:06

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing