11. märts 2018 kell 14:00

Hommikuprogrammis: Eesti paistab maksudega silma

Riigikogu rahanduskomisjoni liige Aivar Sõerd (Reformierakond).  Foto: Raul Mee

Homme kell 7 algavas Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb juttu sellest, mismoodi paistab Eesti oma maksukorraldusega silma teiste lähiriikide seas ja kuidas parandada ära uus tulumaksuseadus.

Külla tulevad maksuspetsialist Marko Saag, riigikogu liige Aivar Sõerd ja infoturbe evangelist Peeter Marvet, kes räägib miks peavad ettevõtjad kolima pilve ja kuidas pilveteenuseid kasutada. Samuti tuleb stuudiosse Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang, kes annab ülevaate, mida algaval nädalal börsidel oodata. Hommikuprogrammi juhivad Aivar Hundimägi ja Ken Rohelaan.

Raadiopäev jätkub järgnevate saadetega.

11.00-12.00 "Äripäev eetris". Möödunud nädala olulisemad teemad ja Äripäeva lugejate lemmiklood võtavad kokku Kadri Põlendik ja Ken Rohelaan.

13.00-14.00 "Maksu- ja tolliamet annab nõu". Kuidas kõige väiksema närvikuluga deklareerida välisriikide dividende? Kuidas deklareerida tulu lapse aktsiakontol? Kuidas märgin tuludeklaratsioonis väärtpaberite ostu-müügiga seotud teenustasusid? Aga kui ma olen saanud üüritulu ja ühisrahastusest ja krüptorahast tulu?

Otsesaates vastab tuludeklaratsiooni täitmisel tekkida võivatele küsimustele maksu- ja tolliameti teenindusosakonna juhtivspetsialist Hannes Udde. Kuulajatel on võimalus oma küsimus saata aadressil meelis.mandel@aripaev.ee. Saadet juhib Meelis Mandel.

15.00-16.00 "Lavajutud". Kuidas tulla toime palgasurvega? Personalitöö aastakonverentsil esinenud Äripäeva peadirektor Igor Rõtov selgitas, kuidas palgasurvega toime tulla ja kuidas ettevõttes kulusid kärpida, kui palgakulud kipuvad üle pea kasvama.

Hetkel kuum