26. märts 2018 kell 15:45

Homme Äripäeva raadios: milline on olukord ärikinnisvaras?

Baltic Horizon Fundi juht Tarmo Karotam  Foto: Raul Mee

Raadiopäev algab kell 7 hommikuprogrammiga, mis jätkab Tallinna börsil tormi külvanud Tallinki ja OEG uudiste järelkajade peegeldamist.

Külla tuleb mullu Eesti parimaks finantsjuhiks tituleeritud Meelis Paakspuu. Vaatame, kas eelmisel nädalal toimunud maailma aktsiaturgude langus sai läbi või hoopis süveneb.

Stuudios on Igor Rõtov ja Liis Amor.

11.00-12.00 „Investor Toomase tunnis“ tuleb juttu ärikinnisvarast. Vaatluse all on investor Toomase portfelli ettevõte Baltic Horizon Fund, mis tegi hiljuti ka ühe uue investeeringu. Samuti tuleb juttu Baltic Horizon Fundi laiemast strateegiast ning sellest, kuidas peaksid investorid praeguses turuolukorras käituma. Teemat aitab lahata Baltic Horizon Fundi juht Tarmo Karotam, saadet juhib Indrek Mäe.

13.00-14.00 „Luubi all“. Saates arutavad Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjanikud Marge Väikenurm, Eliisa Matsalu ja Koit Brinkmann, mis saab viimastel aastatel probleemide küüsi sattunud Eesti Raudteest, räägivad arengutest Danske uurimises, äsja suletud Versobankist ning peaprokuröri piinama jäänud juhtumitest.

15.00-16.00 „Kullafond“. Meenutame kolme kaks aastat tagasi ilmunud TOPi. Esimesena pilk advokaadibüroode käibe TOPile ehk saatest selgus, kui hästi elasid advokaadid 2016. aasta suvel. Teisena tuletame meelde 2016. aasta Rikaste TOPi. Lisaks Rikaste TOPi põnevatele paladele rääkisid saates idufirma Erply asutaja Kristjan Hiiemaa sellest, mida teeks miljoni euroga ning miks ettevõtja Tiit Pruuli tahaks olla hoopis tarkuse edetabelis. Kolmandaks meenutame, mida sai välja lugeda Äripäeva Palga TOPist, mis tõi avalikkuse ette enim juhtidele ja töötajaile palka maksnud firmad.

Hetkel kuum