• Jaga lugu:

  Eesti päritolu rohegaasi tankimisel hüppeline kasv

  Juunis osteti tanklatest eestimaist päritolu rohegaasi ehk biometaani ligi 500 000 m³, mida on pea kaks korda enam kui kuu varem, teatas Eesti Gaas. Aktiivseimad tankijad olid Pärnumaal, kus on suur osa ühistransporti rohegaasile viidud.

  Eesti Gaasi juhatuse liikme Raul Kotovi sõnul osteti võrreldes maiga rohegaasi juunis ligi kaks korda rohkem. Kokku müüs Eesti Gaas juunis Eestis 488 100 m³ rohegaasi, kuu varem jäi müügimaht 261 000 m³ tasemele.
  Eestimaist päritolu rohegaas jõudis müügile selle aasta aprilli lõpus ning Eesti Gaasi tanklad Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus on ainsad, kus rohegaasi täna tankida saab.
  Kilo rohegaasi maksab Eesti Gaasi tanklates alates 1. juulist 0,899 eurot ning surugaas 0,859 eurot. Rohegaasi toodetakse biolagunevatest jäätmetest, reoveest ja reoveesettest, põllumajandusjäätmetest ning biomassist.
  Eesti Gaasil on kokku 48 000 klienti ja 220 töötajat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.