Meelika Sander-Sõrmus • 9. august 2018 kell 17:00

Traktoritootja Kubota investeerib 55 miljonit eurot

Traktoritootja Kubota investeerib 55 miljonit eurot  Foto: kubota-global.net

Kubota kasv ja laienemine Euroopas jätkub, mistõttu investeerib Kubota 55 miljonit eurot uude teadus- ja arenduskeskusesse Euroopas. Uus keskus rajatakse Prantsusmaale, Crépy-en-Valois ja see alustab täiel võimsusel tööd 2020. aastal.

Kubota uus teadus- ja arenduskeskus koondab endasse põllumajanduslike traktorite projekteerimiskompetentsi ja sellest saab Kubota traktorite teadustegevuse baas Euroopas.

“Taoline investeering annab selge signaali, et Kubota soovib Euroopa turgudel jõulisemalt pildil olla ja turuosa veelgi tõsta. Investeering uude teadus- ja arenduskeskusesse läheb kokku Kubota rahvusvahelise strateegiaga saada põllumajandusäris suurtegijaks ja laiendada oma tootevalikut kõigis tootevaldkondades,” kommenteeris Stokkeri põllumajandusdivisjoni juhataja Kristo Busch

Loe täismahus artiklit Äripäeva põllumajanduse teemaveebist.

Hetkel kuum