Noblessneri teine etapp võtab 70 miljonit eurot

Foto: Liis Treimann

Noblessneri sadamalinnak tutvustas lähiaastate plaane: räägiti elamuarenduse järgmistest etappidest ja Noblessneri aasta sündmustest.

Noblessneri sadamalinnaku järgmises arendusetapis valmib kokku ligi 23 700 m2 korteri- ja äripindu.

Foto: Liis Treimann

BLRT Grupi kinnisvara arendusdirektori Ivar Piirsalu ütles ehituse esimest etappi kokku võttes, et viie aasta jooksul on renoveeritud ja rekonstrueeritud ajaloolistes hoonetes umbes 10 000 ruutmeetrit äripinda, milleks kulus 10 miljonit eurot investeeringuid.

Foto: Liis Treimann  

Teises etapis jätkavad Balti Laevaremonditehas ja Merko koostööd. Noblessneri sadamalinnaku lähiaastate olulisemad arendused on 6 uut kortermaja ning ajaloolise allveelaevatehase hoonete renoveerimine. Kunagisest jõujaamast saab 2020. aasta suveks äri- ja kortermaja ning endisest katlamajast büroohoone.

Täpsemalt saab plaanidest lugeda Äripäeva teemaveebist kinnisvarauudised.ee.

Hetkel kuum