Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Inbanki üks asutajatest: teeme, nina maas, tööd ja teenust paremaks – kasumlikult

Inbanki üks asutaja Priit Põldoja.  Foto: Liis Treimann

Eelmisel aasta rekordilisest kasumist teatanud Inbank jätkab samal lainel ka tänavu ja kavatseb kasu lõigata avatud pangandusest. „Kasvame praegu orgaaniliselt umbes 50 protsenti,“ rääkis ettevõtte üks asutaja Priit Põldoja Äripäeva raadio saates „Juhi jutud“.

Poole elust panganduses olnud ja panku juhtinud Põldoja ütles saates, et avatud pangandus (pangad peavad klientide nõusolekul andmeid kolmandate osapooltega sügisest jagama hakkama) mängib pangandusturu ümber ja teenused muutuvad pangakesksest tootekeskseks.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum