Uudised
Ainult tellijale

Alexela paisutas kasumirida üle 80 protsendi

Alexela kontserni üks omanikke Marti Hääl.  Foto: Andras Kralla

Energiakontsern Alexela tegi võimsa kasvuaasta, kuid Heiti Hääle, Marti Hääle ja Aarto Eipre ettevõte näeb turul ka väljakutseid: pangad ja äri Vene firmadega, aktsiisipoliitika, tööjõunappus ja muutuvad nõuded.

Alexela Group teenis eelmisel aastal 294,79 miljoni eurose käibe juures 0,71 miljonit eurot tegevuskasumit. Ettevõte kirjutab aruandes, et müügitulu kasvas aastaga 28% ning kulumieelne tegevuskasum lausa 81%. 2017. aastal oli ettevõtte müügitulu 229,56 miljonit ja tegevuskahjum 4,38 miljonit eurot.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum