Birjo Must • 10. august 2019 kell 13:53
Uudised
Ainult tellijale

Tiigrihüpe tööstuses annaks tohutu kasumihüppe

Prototroni esindaja Jana Pavlenkova, Swedbanki tööstusosakonna juhataja Raul Kirsimäe, Eziil projektijuht Siim Sirel ja TalTechi tootmistehnika professor Tauno Otto leidsid, et digipööre tööstuses on väga vajalik.   Foto: Äripäev

Digipööre Eesti tööstuses on vältimatu ja annaks suure kasumi, kuid tee selleni on pikk, rääkisid insenerialade spetsialistid Arvamusfestivali arutelus „Tiigrihüpe Eesti tööstuses“.

„Kombineerides tehnoloogiat IT-lahendustega on võimalik Eesti tööstuses tõsta tootlikkust kaks korda. Tööstus on aga suurim tööandja Eestis ja üle 70% ekspordirahast tuleb tööstuse kaudu. Kui me suudaks tootlikkust kahekordistada, milline mõju oleks selles Eestile?“ rääkis Swedbanki tööstusosakonna juhataja Raul Kirsimäe, lisades, et just IT-l on siin suur roll.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum