Eliisa Matsalu • 3. oktoober 2019 kell 10:00
Uudised
Ainult tellijale

EKRE ministri idee tehti pihuks ja põrmuks

Endised maaelu- ja põllumajandusministrid ei vaimustu maaeluministri Mart Järviku ideest panna riik maaelu edendamise sihtasutuse kaudu eramaid kokku ostma. Eksministrite sõnul on idee kommunistlik, meenutab aastat 1930, tekitab totra olukorra ja on üleüldse praeguse valitsuse üks hullemaid ideid.

Endine maaeluminister, Reformierakonna liige Urmas Kruuse (pildi keskel) peab Mart Järviku plaani panna riik eramaid kokku ostma viimase valitsuse kõige hullemaks ideeks pensionireformi kõrval.  Foto: Raul_Mee

Reformierakonna liikmest endine maaeluminister Urmas Kruuse peab Järviku maaostu ideed praeguse valitsuse viimase aja kõige hullemaks ideeks. Tema sõnul on vähegi korralik põllumajanduslik maa tegelikult juba kasutuses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum