Äripäev • 18. oktoober 2019 kell 5:27
Uudised
Ainult tellijale

Eesti hakkab rahvusvahelisi digifirmasid maksustama kolme aasta pärast

Rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsler Dmitri Jegorov  Foto: Raul Mee

Eesti koos teiste Euroopa Liidu riikidega hakkavad tõenäoliselt rahvusvahelisi internetifirmasid nagu Facebook või Google maksustama varaseimalt 2022. aastal. Kuigi Eesti meediafirmad tegid ettepaneku seda juba aasta varem hakata tegema, on vaid aastaks maksuregulatsiooni vastuvõtmine vähetõenäoline.

"Digimajanduse arengu tõttu on rahvusvahelised maksureeglid lootusetult vananenud, kuna nad lähtuvad puhtalt geograafiast, riigi piiridest, füüsilistest varadest ja nii edasi. See üldse ei ole digimajanduse jaoks tänapäeval oluline," ütles rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsler Dmitri Jegorov ERR-ile

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum