Äripäev • 29. oktoober 2019 kell 7:28
Uudised
Ainult tellijale

Finantsinspektsioon algatas Swedbanki suhtes väärteomenetluse

Swedbank  Foto: Liis Treimann

Aasta algul Rootsi televisioonis avaldatud rahapesuloo põhjal algatatud uurimine Rootsis ja Eestis liikus edasi järgmisse vaatusse ning piirkonna üht suurimat panka ähvardavad trahvid on saamas konkreetsemat kuju.

Eesti ja Rootsi finantsinspektsioonid teatasid teisipäeval, et on mõlemad alustanud väärteomenetlust Swedbanki rahapesu tõkestamise reeglite rikkumise uurimiseks. See tähendab, et veebruaris alustatud finantsjärelevalvemenetluse käigus kogunes piisavalt kahtlusi, et minna edasi ja uurida, kas kommertspangale tuleb ka trahvinõue. Mõlemad finantsasutused andsid mõista, et võimalikke otsuseid saab oodata uue aasta alguses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum