Allan Rajavee • 27. märts 2020 kell 10:23
Uudised
Ainult tellijale

Ekspert: koroonakriisi paanika avaldus kinnisvaraturul ehmatavalt kiiresti

Kuigi ehitajatele ei pruugi see meeldida, siis kinnisvaraturu vaates on suurarendajate otsus külmutada järgmised ehitusetapid tervitatav, kuna nii ei teki hinda allasuruvat laojääki ja tehingute arv võib lühiajalise kriisi tingimustes kiiremini taastuda, arvas kinnisvarabüroo Uus Maa partner Mika Sucksdorff.  Foto: Andras Kralla

Kuigi märtsis Eesti kinnisvaraturul tehtud tehingute ja nende hindade statistika pole veel käes, on pakkumisi vaadates turul hinnad langenud juba 10 protsenti, tõdes kinnisvarabüroo Uus Maa partner Mika Sucksdorff.

Kinnisvaraturul oli näha esimesi langusmärke juba märtsi alguses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum