Äripäev • 1. juuni kell 12:29
Uudised
Ainult tellijale

Eesti puidufirmast sai Soome konkurendi ainuomanik

Saunatootja Ha Serv ja termopuidutootja Thermory ühinemisel tekkinud maailma suurim termopuidu ja saunamaterjalide valmistaja ühendab tegelike kasusaajatena Jüri Mõisa ja Rain Lõhmuse.  Foto: Andras Kralla

Eesti kapitalil tegutsev maailma juhtiv termopuidu- ja saunamaterjalide tootja Thermory sai Soome puitmaterjalide tootmisettevõtte Siparila ainuomanikuks.

Eelmisel sügisel teatas Thermory, et omandas aktsiate vahetuse teel 62% Soome puitmaterjalide tootmisettevõttest Siparila, muutudes ettevõtte enamusosanikuks. Nüüd tegi Thermory Siparilaga täiendava aktsiate vahetuse ja muutus sellega Siparila puitmaterjalide tootmisettevõtte ainuomanikuks. Siparila senine omanik Juha Sojakka liitus Thermory aktsionäride ja nõukoguga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum