Katariina Krjutškova • 25. juuni kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Skandaalsete ärimeestega seotud firma pankrot venib

Tallinnas reisijaid vedanud ettevõtet MRP Linna Liinid ja sellega seotud ärimehi on saatnud skandaalid. Nüüd ei taha aga ettevõtte pankrotiprotsess kuidagi edeneda.   Foto: Andras Kralla

Ettevõtja Oliver Kruudaga koos kriminaalmenetlusse sattunud ärimeeste Aivo Pärna ja Jaan Uiboga seotud ettevõtte MRP Linna Liinide saneerimismenetlus ebaõnnestus. Nüüd venib ettevõtte pankrotimenetlus, sest kohtunik saatis asja Valga kohtumajja.

MRP Linna Liinid on ettevõte, millega Tallinna linnal oli läinud aasta alguseni ühistranspordi leping. Kui ülemöödunud aastal tekkis MRP Linna Liinidel üle 200 000 euro suurune maksuvõlg ja raskused busside liisingu maksmisega, lõpetas linn lepingu, kuid sagimine bussifirma ümber polnud sellega kaugeltki läbi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum